RESERVATION

Hubbard-Dianetik-seminariet

NÄR
VAR
lör 09.30
Scientology-kyrkan i Malmö
Sockerbruksgatan 2
Arlöv 232 35
040-53 75 80
Reservera plats med formuläret nedan:
Deltag i Hubbard-Dianetik-seminariet:

Blockerar depression, tvivel på dig själv eller osäkerhet din fulla potential? På Hubbard-Dianetik-seminariet lär du dig hur du blir kvitt den tidigare okända källan till omotiverad rädsla, upprördhet och osäkerhet, och undanröjer de barriärer som hindrar dig från att uppnå dina mål.

Detta veckoslutsseminarium innehåller många demonstrationer och filmen Hur man använder Dianetik, som i detalj beskriver varje aspekt av Dianetikens teori och metod. Tack vare detta kommer du att veta exakt hur man gör och kan komma igång snabbt.Du kommer själv att få Dianetik och kommer att tillämpa Dianetik på en annan person. Och vid varje steg på vägen finns det utbildade Dianetik-specialister till hands som hjälper dig och besvarar dina frågor. Det är dags att du förbättrar ditt självförtroende och din självrespekt och frigör din fulla potential i livet.

Uppnå den framgång och lycka som du verkligen vill uppnå och som du också KAN uppnå.

Fyll i reservationsformuläret ovan och reservera en plats på seminariet. En bekräftelse på din reservation kommer att emailas till dig. Seminarieavgiften betalas när du kommer och startar på seminariet på lördag morgon. Skriv in dig idag.

Seminarieavgift: 750 SEK
.