Scientologi-kyrkan
i Malmö

Vi kan med stolthet välkomna dig till Scientologi-kyrkan i Malmö.

Sedan 1972 har vi tjänat en växande församling över hela det mångkulturella Skåne. Idag kan vi erbjuda vår hjälp bortom Sydsveriges gränser från vårt nya hem i Arlöv – ett typexempel på modern skandinavisk arkitektur som kallas ”byggnaden i parken, parken i byggnaden”.

Med vår kyrka har vi förverkligat grundaren L. Ron Hubbards vision om att alla Scientologi-kyrkor skulle bli vad han kallade ideala organisationer (orger). Ideala orger har inte bara idealiska lokaler för att hjälpa scientologer att uppnå andlig förbättring, utan är även utformade för hela samhället som en mötesplats för gemensamma ansträngningar att hjälpa alla människor, oavsett tro.

I det avseendet hoppas vi kunna utvidga vår verksamhet tillsammans med varje individ och grupp som delar vår dröm om en framtid utan droger och brott, där alla har möjlighet att nå framgång.

Våra dörrar står öppna. Vår hjälp är din.

INVIGNING

David Miscavige öppnade den nya europeiska Scientologi-kyrkan den 4 april 2009, i den svenska hamnstaden Malmö.
Trots skogen av svenska flaggor, kom deltagarna från 32 länder, däribland England, Belgien, Frankrike, Tyskland, Ryssland, Israel, Irak och Uganda. De samlades för att fira en historisk dag: invigningen av Scientologi-kyrkans 7 000 kvadratmeter stora landmärke, förvärvat, designat, renoverat och öppnat på mindre än sex månader.