SCIENTOLOGI-VERKTYG FÖR LIVET

Kursen Beståndsdelarna i förståelse
Kursöversikt Kursinformation
BÖRJA NU »

BESTÅNDSDELARNA I FÖRSTÅELSE Kursöversikt

Böckerna om självhjälp i bokhandelshyllorna, och föreläsarna som reser runt och talar i radio om självhjälp; alla erbjuder de otaliga lösningar på problemet med att förstå livet. Ändå löser sig inte den strida floden av människans ständigt återkommande problem.

I den här kursen och i det tillhörande häftet går L. Ron Hubbard in under alla dessa ”lösningar” för att tillhandahålla den grundläggande kunskapen om vad förståelse faktiskt utgörs av.

Vad kan du göra med den här kunskapen? Genom att veta vad förståelse verkligen är har du hjälpmedlen för att hantera livet självt. Det betyder att du har hjälpmedlen att öka din förståelse av i princip vad som helst – inklusive de människor du känner och kommer i kontakt med.

Den här kunskapen kommer att göra det möjligt för dig att hjälpa andra som erfar den vånda som orsakas av missförstånd, skilda åsikter, spruckna förhållanden och annat lidande som kan göra livet till en lång räcka oavbrutna vedermödor. Du kommer att lära dig beståndsdelarna i förståelse, hur de förhåller sig till varandra och gör förståelse möjlig. Med de färdigheter du kan förvärva genom att studera grunderna som finns här, kan du hjälpa andra att komma till förståelse av sina medmänniskor och världen runt omkring dem.

Även om bara en del av den fullständiga teknologi som L. Ron Hubbard utvecklade i ämnet ingår här, är det tillräckligt för att förändra din inställning till livet. Och dess användning kommer att hjälpa dig att lyckas inom alla områden av mänsklig verksamhet.

Om brist på förståelse faktiskt är källan till människans problem, föreställ dig då hennes potential utan det hindret. Miljontals människor som använder de här kunskaperna når höjder de tidigare bara drömt om – och hjälper framgångsrikt andra att göra detsamma.

 

Kursinformation

Hur lätt det är att studera kursen

Denna kurs är uppbyggd steg för steg med studier och övningsuppgifter som du gör i följd.

Innan du börjar, skapar du ditt eget personliga konto på Scientologi-webbsajten. När du har loggat in kommer onlineprogrammet att leda dig igenom varje steg av kursen tills du är klar med den. Allt kursmaterial får du inom Scientologi-webbsajten.

Kursens längd

4 timmar Du kan dock göra kursen i din egen takt. Med andra ord, den är inte tidsbestämd. Kursen är vår service till dig, gratis.

Material

Häfte: Beståndsdelarna i förståelse
Scientologi-handboken

Ditt kursmaterial finns också integrerat i kursen online. Med andra ord, när du en gång loggat in, kan du läsa material från programmet för kursen online alltefter som du gör varje steg. Vi rekommenderar dock att du laddar ner häftet kostnadsfritt eller köper det för att granska det och kunna gå till det när du inte är inloggad i kursprogrammet.

Kursledning

Genom hela din kurs kommer du att få handledning från din personliga kursledare online, som kommer att hjälpa och se till att du förstår och får ut så mycket som möjligt från kursmaterialet. Slutresultatet är att du är fullt kapabel att tillämpa de uppgifter som finns däri. Om du har några ytterligare frågor, kontakta oss här.

Betygsskala

Varje uppdrag du skickar in betygsätts av din kursledare. I händelse av att någon av dina uppgifter behöver korrigeras kommer din kursledare att skicka dem tillbaka till dig med anvisningar om vad du ska gå igenom och korrigera.

Kursfullbordande

Efter du avslutat Kursen Beståndsdelarna i förståelse , får du ett tryckt diplom per post.

Hjälp

Tjänsterna på våra kurser online finns alltid tillgängliga för dig. Närhelst du behöver hjälp med dina kursuppgifter, tveka inte att kontakta din kursledare online, som du kan nå genom att använda knappen”Behöver du hjälp?” på ditt kursprogram online,

Vad förståelse i grunden består av
Beståndsdelarna i förståelse är en gratis onlinekurs som du kan börja på meddetsamma. Den är vår service till dig, utan kostnad.

Om du redan har börjat på den här kursen, loggar du in här »

Gratis online-kurser
 

Gratis online-kurser

 

KARTA & ANVISNINGAR

Plats:

Sockerbruksgatan 2, Arlöv, 232 35, Sverige
Få anvisningar

» Telefon: 040-53 75 80